Kryetari i GP të PDK-së, Abelard Tahiri e ka hequr mikrofonin e foltores së Kuvendit të Kosovës.

Ndërkaq deputetët e PDK-së, janë mbledhur para foltores dhe po e pamundësojnë mbajtjen e seancës.

Tashmë shefat e grupeve parlamentare janë mbledhur në diskutim me kryetarin e Kuvendit Glauk Konjufca, në mënyrë që të gjendet një zgjidhje për situatën e krijuar.