Par pak minutash janë ndier dridhje toke në Kosovë.

Sipas uebfaqes për matjen e termeteve, epiqendra dyshohet të ketë qenë në Bosnje dhe Hercegovinë, mirëpo lëkundjet seizmike janë dëgjuar edhe në Kosovë.