Ish-zyrtari policor, Amir Hoxha, i cili u suspendua nga detyra prej Policisë së Kosovës, për shkak se kritikoi qeverinë për mospagesën e shujtave dhe orëve shtesë për zyrtarët policorë ka konfirmuar dorëheqjen nga policia.

“Zyrtarisht nuk jam më polic!!!”, ka shkruar Hoxha në një postim në rrjetin social “Facebook”.

Hoxha u suspendua pasi i njëjti kritikoi në mënyrë publike shpenzimet e deputetëve, duke shprehur pakënaqësitë e tij për mospagesën e shujtave për policët.

Njoftimin për suspendim e kishte bërë vetë Amir Hoxha. Edhe pse i njëjti në fillim deklaroi se suspendimi ishte për tri ditë, ai nuk u kthyer më në punë.

Hoxha pati thënë se suspendimi erdhi me pretekstin se ai kishte kryer veprën penale apo shkelje të rëndë disiplinore.