Putini i dërgon çeçenët në Ukrainë kryesisht për të përhapur frikë te ukrainasit. 

Por, jo vetëm ushtarët rusë po vriten në Ukrainë por edhe mercenarët e çeçenë të kriminelit Kadyrov pë pesojnë humbje të mëdha përball forcave të Ukrainës.

Siç shihet edhe në video ndërsa një ushtar çeçen po përgatitet të gjuaj me një anti-tank drejt forcave ukrainase ai vetë goditet nga një plumb dhe plagosët.

Pamjet +16: