Figurat më të rëndësishme të vendit, që dhanë shumë për lirinë e Kosovës, e sidomos i pazëvendeshmi dhe legjendari Adem Jashari, vazhdon të mbetet inspirim per shumê persona.

I ftuar në emisionim nKosoveShow kētë javē ishte një ish- ushtar i UCK-se, njeherit edhe një person që përngjan jashtzakonisht shumë me ish- komandantin, Adem Jashari!

https://fb.watch/bK9nqkgyGx/