Presidenti rus, Vladimir Putin, është pajtuar të angazhohet në disa pika kyqe rreth mbrojtes së civilëve gjatë një bisede me homolgun e tij francez, Emmanuel Macron, shkruan Sky News.

Presidenti francez bëri thirrje emergjente që Putin të ndal sulmet ndaj civilëve, të ruaj infrastrukturën civile dhe të ruaj qasjen rrugore.

Bëhet e ditur se Putin ka konfirmuar gatishmërinë e tij për pajtim në tri pikat e cekura, sipas presidencës franceze.