Kanë kaluar pesë ditë që kur Rusia ka filluar bombardimet mbi Ukrainë, shkruan RekordPress.

Pamje të tmerrshme nga Ukraina janë shpërndarë vazhdimisht nga media botërore që paraqesin agresionin me të cilin po përballen qytetarët e Ukrainës.

Gazeta online, Rekordpress në bashkëpunim me gazetaren ukrainase e cila ka vendosur të jetë anomime ju sjellin pamje të dhunës të papublikuara deri tani në asnjë media vendore dhe ndërkombëtare.

KUJDES, pamje të rënda!