Një person është arrestuar nga Policia e Kosovës, pasi që i njëjti dyshohet se ditë më parë e kishte keqtrajtuar fizikisht dhe seksualisht një vajzë.

Sipas policisë, rasti ka ndodhur me datë 23 të muajit shkurt në qytetin Kamenicës. 

Pas intervisitimit me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.