Mbi 50 mijë qytetarë të Ukrainës janë larguar nga ky shtet në 48 orët e fundit.

Këto të dhëna i ka publikuar agjencia e lajmebe AFP, pasi dje Ukraina u sulmua nga forcat ruse.

Si pasojë e agresionit të shfaqur ndaj Ukrainës, Rusia sot është përjashtuar nga Këshilli i Evropës dhe nga Eurovisioni.