Ndërsa luftimet vazhdojnë në të gjithë Ukrainën, banorët po ikin nga Kievi në përgjigje të afrimit të forcave ruse.

Këtu janë një përzgjedhje e imazheve të marra nga fotoreporterët e Reuters që mbulojnë krizën në terren:

Familjet po largohen nga Kievi në një numër të madh, me trena plot me familje që shkojnë në perëndim për në Poloni
Banorët e Kievit ndalen për të fotografuar mbetjet e raketave të mbetura pas granatimeve gjatë natës në kryeqytetin ukrainas
Forcat ukrainase janë parë në të gjithë kryeqytetin e Ukrainës dhe këtu në stacionin e Kievit
Qindra njerëz të tjerë presin për të kapur trenat e evakuimit nga Kievi