Kosovarët vazhdimisht po e shprehin talentin e tyre në fusha të ndryshme, shkruan Rekordpress.

Por, ata që më shumë po pëlqehen në vendet e botës janë dizejnatorët dhe krijuesit e stilit, pasi që kosovarët po kanë shije.

Së fundmi, një brend nga Kosova “OanBox”, ka pushtuar dyqanet online në Shtetet e Bashkuara. Ky dyqan online i krijuar në Kosovë, po korr shumë suksese në Amerikë.

Amerikanët vazhdimisht po e zgjedhin “OanBox” për tu veshur me stil, cilësi dhe kualitet.

Në këtë dyqan munden me porosit edhe ju në Kosovë dhe për t`i parë nga afër këto produkte mund ta vizitoni webfaqen KËTU