Ministri i Shëndetësisë i Ukrainës, Oleh Lyashko ka raportuar se 57 persona janë vrarë dhe 169 janë plagosur pas shpalljes së luftës nga Rusia ndaj Ukrainës , raporton Reuters.

Zëvendësministri i Mbrojtjes shtoi veçmas se bombardimet e rënda janë ende në vazhdim në rajonin lindor të Donetsk.