Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se katër persona kanë vdekur si pasojë e infektimit me Covid-19.

Dy nga të vdekurit janë nga komuna e Prizrenit, një nga Mitrovica dhe një nga Graçanica. 

Ndërkaq, tre prej tyre i takojnë grup-moshës 70-79 vjeç. Teksa një grup-moshës 60-69 vjeç. 

Në ndërkohë, në 24 orët e fundit janë regjistruar 1.721 raste të reja me Covid-19.

Ndërkaq janë shëruar 2.704.