Këngëtarja e njohur e skenës shqiptare, Mihrije Braha, shpesh është cak i faqeve rozë për postimet e saj.

Përkundër viteve të shumta që numëron në skenë, ajo mjaft shumë komentohet edhe për pamjen e jashtme.

Në setin e ri fotografik, Mihrija erdhi tejet e bukur e kuruar në çdo detaj.

Me flokë të rregulluara dhe me një grim të rënduar, për Mihrijen vitet janë vetëm numra.

Kujtojmë se, Mirhija dhe Naimi janë një ndër çiftet që me vite të tëra i kanë rezistuar kohës dhe janë pjesë e estradës që nga njohja me njëri-tjetrin.