Një aksident trafiku mes dy makinave ka ndodhur sonte në hyrje të Prishtinës, në rrugën drejt Veternikut.

Në një video të siguruar nga Rekordpress shihet se makinat e përfshira kanë dëme materiale.

Rekordpress ka tentuar të marrë informacion nga Policia për detaje të aksidentit dhe nëse ka persona të lënduar, por deri në momentin e publikimit nuk është dhënë ndonjë përgjigje.

Video