Një ortek i madh ka ndodhur pak minuta më herët në pistën e skijimit në Qendrën në Brezovicë.

Deri më tani nuk dihet nëse ka të lënduar, por në disa pamje që po qarkullojnë në rrjete sociale shihet se orteku ka qenë mjaft i madh.

Ekipet e shpëtimit dhe vullnetarët ndodhet në vendin e ngjarjes, derisa nuk dihet nëse ka të lënduar apo viktima.