Ka disa ditë që po flitet për një lidhje mes Fifit dhe Adis Patushit ose ndryshe i njohur si ish-burri Adrola Dushit.

Në një mbrëmje mes miqsh ata kanë dhuruar edhe një puthje ku është fotografuar duke zyrtarizuar kështu lidhjen e tyre.

Theksojmë se Adis Patushi gjithashtu është njëri nga miqtë më të mirë të Kledi Hyses, ish-banorit të Big Brother VIP me të cilin Fifi bashkëjetoi në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Nga martesa Adrola Dushi dhe Adisi kanë një fëmijë të quajtur Troi.