Sasa përkushtimin ndaj vetës nuk e ndal në asnjë kohë

Ajo secilën herë po bën ndryshime të shumta tek vetja, duke goditur në forma të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Kësaj here, Adriana Matoshi ka vendosur që të bëj ndryshim në flokë.

Me zgjatjen e tyre ajo duket e mrekullueshme dhe shihet se sa shumë i kanë hije.

Mos të harrojmë, kohë më parë Adriana iu ka nënshtruar një operacioni të rëndë dhe për një periudhë të shkurtër është forcuar.