Një rast i vdekjes dhe 1 mijë e 853 raste të reja me koronavirus janë konfirmuar që nga dje.

Për këto raste ka njoftuar Ministria e Shëndetësisë, përmes një njoftimi në faqen zyrtare.

Ministria ka njoftuar edhe për shërimin e pacientëve.