KEDS ka njoftuar për vendet ku sot do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi:

Gjilannull

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rubovci (kodi 62000003) prej orës 09:00  deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët në shtyllat e reja pasi shtyllat e vjetra janë afër rrëzimit.

29.01.2022

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Elektrokosova (kodi: 81084020) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand, Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi,

Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilharxhi, Nënë Tereza dhe Selman Riza.

Arsyeja: Për realizimin e lidhëseve sipas pëlqimit elektro-energjetik, gjegjësisht energjizimin e kthinave hyrëse/dalëse sipas rekomandimit të komisionit.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS-66 (kodi: 81000002023) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS-67 (kodi: 81000002024) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr. Marin Barleti-banesat te shtëpia e mallrave.

Arsyeja: Për realizimin e lidhëseve sipas pëlqimit elektro-energjetik, gjegjësisht energjizimin e kthinave hyrëse/dalëse sipas rekomandimit të komisionit.

3.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Xerxa (kodi: 82081003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Xëxë – kryesisht konsumatorët komercial – bizneset.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllës ekzistuese në shtyllë të re të betonit 12/1600, sipas pëlqimit elektro-energjetik.