Sonte në spektaklin e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, Big Brother VIP, ka pasur zhvillime të reja.

Einxhel është lidhur live nga spitali në studion e Big Brother.

Ajo tha se është shumë mirë dhe se është duke marrë trajtimin e duhur.

Ajo falënderoi të gjithë banorët për kujdesin që kanë treguar për të.

“Dua pa fund të jem mes tyre, nëse ata pranojnë të kenë mes tyre një person me një krahë”, tha Einxhel.

Banorët të gjithë thanë: Patjetër që po.