Adelina Ismaili është njëra ndër këngëtaret më të dashura dhe të suksesshme në vend.

Këtë e kanë dëshmuar këngët e saja ndër vite që dëgjohen edhe sot.

Së fundmi ajo që ra në sy është një foto që ka postuar këngëtarja.

Adelina shihet bashkë me djalin e saj, ku të dy po duken tashmë si dy shokë.