Alvisa Qarri ka reaguar në rrjetet sociale pasi Bashkimi zbuloi përmes një statusi se dyshja nuk janë më në një mardhënie romantike.

Nëpërmjet një postimi në Instastory, Alvisa ka shkruar: “Ku kanë arrit”, por pas disa minutash është penduar dhe e ka fshirë postimin.

Edhe pse ish-konkurrentja nuk është shumë e qartë në postimin e saj, ndarja mes çiftit nuk dihet nëse është e sigurt.

Kujtojmë se, në lidhje me statusin që janë ndarë nuk ka munguar dhe reagimi i ish të dashurit të Alvisës, Hysenit.

“Gënjeshtra dhe mashtrimi kanë një date skandence. E vërteta mbetet e vërtetë edhe nëse askush nuk e beson. Gënjeshtra mbetet gënjeshtër edhe pse të gjithë e besojnë.”- ka shkruar Hyseni pas ndarjes së çiftit.

Mos vallë postimi i Alvisës lidhet me reagimin që ka bërë Hyseni për të, apo fshihet diçka tjetër pas. Kjo mbetet për t’u konfirmuar në ditët në vijim.