Këngëtarja e njohur shqiptare, Beatrix Ramosaj, u largua nga shtëpia e Big Brother VIP ditën e premte, por siç u raportua dalja nga shtëpia ka bërë që ajo të përjetojë gjendje të rëndë emocionale. 

Teksa Beatrix ka zgjedhur heshtjen, e ëma e këngëtares, Antigona Ramosaj, ka publikuar një letër që një mike e ngushtë ia dedikoi Beatrix. 

Në të thuhet se pavarësisht rrethanave në një mënyrë ose tjetër do të paragjykohej sërish dhe se duhet që të vazhdojë rrugën përpara. 

Më poshtë mund të lexoni letrën e plotë: