Prezantuesja e njohur e ekranit, Arbana Osmani, është padyshim një nga figurat më të famshme të momentit.

Ajo prezanton “Big Brother VIP Albania”, që  është  produksioni më  i famshëm, i sukseshëm dhe i shikuar i momentit.

Edhe jeta private e Arbana Osmanit nuk kalon pa vë mendje. Ndarja me ish bashkë shortin me të  cilin ka një  djalë , kohë  më  parë  bëri bujë  mediatike.

Sot, Arbana Osmani jeton një  marrëdhënie të  re, ndërkohë që  nuk dihet se cili ë shtë  raporti me bashkë shortin e parë  dhe babain e djalit të  saj, Jonit.