Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka publikuar një kalkulator për llogaritjen e faturave të energjisë elektrike, pas propozimit për ndryshim të tarifave.

Në këtë kalkulator gjenden hapësirat A1 dhe A2, ku qytetarët mund ta vendosin shifrën e kilovatëve të shpenzuar gjatë periudhës së ditës dhe asaj të natës.

Më poshtë mund ta gjeni linkunku mund ta shkarkoni kalkulatorin për llogaritjen e faturës: