Arbëri është banori që përballet me kutinë e Pandorës.

Ai është përballë dy zgjedhjeve.

Të jetë imun për një javë dhe të mos jetë pjesë e asnjë nominimi por të dërgojë në nominim tre banorë të tjerë.

Einxhel, Beatrixa dhe Donaldi janë tre emrat që shkojnë në nominim për të premten.

Pak më parë në shtëpinë e Big Brother VIP ndodhën dy eliminime.

Dagz-i dhe Xheisara ishin dy banorët që sot u larguan nga shtëpia e famshme.