Është zbuluar emri i parë që do ta lërë shtëpinë sonte në Big Brother 

Është Xheisara që ka humbur përballë Egzonës dhe Dritonit duke dalë nga shtëpia e Big Brother Vit. 

Pas votimit personi që ka pasur më së shumti vota për të qëndruar në shtëpi ka qenë Egzona. 

Por, nuk duhet harruar se sonte nga Big Brother do të eliminohet edhe një banorë.