Me 76 vota pro, asnjë kundër dhe një abstenim është miratuar rezoluta kundër organizimit të referendumit serb në Kosovë.

Përveç Vetëvendosjes si parti në pushtet, kjo rezolutë u përkrah nga deputetët e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës. 

Driton Selmanaj i LDK-së ishte deputeti që abstenoi.