Gjithçka ndodhi për shkak të Ana Lleshit. Kjo pasi ajo kishte zhvilluar një takim në prapaskenë me Erionin gjë e cila e acaroi Mikelën.

Dyshja ngacmonin njëri-tjetrin me prekje dhe puthje teksa Mikela nuk ka duruar, megjithatë duke e ditur faktin se ajo po qëndron në Përputhen vetëm për Erionin ka pasur edhe të drejtë.

Ndërkohë, Ana me Erionin e anuluan takimin sepse Erioni shkoi pas Mikelës me kërkesën e Anës e cila i tha të shkonte.

Ndryshe, Ana bëri edhe disa veprime tjera me Bledin, konkurrentin tjetër. 

Momentin e goditjes mund ta ndiqni nga minuta e 42:45 sekonda duke klikuar KËTU.