Ndeshja mes Gabonit me Ganën  e cila përfundoi (1-1) pati edhe një pjesë të tretë, pasi pas përfundimit t ndeshjes pati shumë tension, me lojtarë, skuadra dhe agjentë të kapur për dore dhe duke shkaktuar konflikt mes njëri-tjetrit.

Në fakt, Benjamin Tete, një futbollisti ganez, goditi me grusht kundërshtarin e tij dhe u përjashtua siç ishte logjike nga arbitri.

<a href="http://

https://platform.twitter.com/widgets.js“>http://<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>😲 Shocking scenes! Benjamin Tetteh throws a punch to the face at full-time, the referee then sends Thomas Partey to get Tetteh who is shown a red card…<br><br>📹 <a href=”https://twitter.com/SkyFootball?ref_src=twsrc%5Etfw”>@SkyFootball</a&gt; <a href=”https://twitter.com/hashtag/AFCON2021?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#AFCON2021</a&gt; | <a href=”https://twitter.com/hashtag/AFCON?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#AFCON</a&gt; <a href=”https://t.co/8QZsdbxIB2″>pic.twitter.com/8QZsdbxIB2</a></p>&mdash; The Sportsman (@TheSportsman) <a href=”https://twitter.com/TheSportsman/status/1482097958485168128?ref_src=twsrc%5Etfw”>January 14, 2022</a></blockquote> https://platform.twitter.com/widgets.js