Policia e Kosovës e ka suspenduar sot një zyrtar të saj nën dyshimin se ka falsifikuar teste për Covid-19. 

I suspenduari është polic në Departamentin e Policisë Kufitare.

Lidhur me këtë rast, Rekordpress ka mësuar se hetimet i ka nisur edhe Inspektorati Policor i Kosovës.

Demokracia.com ka pyetur rreth suspendimit të tij në Policinë e Kosovës dhe në IPK, por ende nuk kanë dhënë përgjigje./