Një aksident trafikua ka ndodhur minuta me parë në fshatin Drenoc mes Klinës dhe Pejës.

Në aksident janë përfshirë një veturë dhe një autobus.

Në vendin e ngjarjes ka dalë ambulanca dhe policia.

Rekordpress ka pyetur edhe në polici për këtë aksident, por ende nuk ka marrë ndonjë përgjigje.