A jeni duke e kërku tash e një kohë të gjatë një dyqan në të cilin mendoni me i kry të gjitha shërbimet për shtëpi dhe kopsht tuajin, pa i ndrru lokacionet?

Atëherë, Home Garden është zgjidhja.

Home Garden është një dyqan që merret me shitjen e materialeve ndërtimore për shtëpi dhe kopsht bazuar në stilin DIY dhe Home Improvement.

Prandaj, nëse doni që në shtëpit e juaja me i mbajtë gjërat ma unike si në dizajn dhe në cilësi, me patjetër duhet me e vizitu këtë dyqan i cili ndodhet rrugës për Gërmi në Prishtinë.

Adresa: Rruga kryesore për Gërmi, rr. “Shpëtim Robaj”

Kontakti: +383 43 711 733

Nëse dëshironi me u informu për çdo risi bëni like faqen zyrtare në facebook duke klikuar KËTU