Rekord press

News & media website

Ballina

Arrestohet i dyshuari për dhunimin e 14-vjeçares në Gjakovë, nëna e vajzës i kishte gjetur fotografitë nudo në telefon

Një ngjarje të rëndë që ka ndodhur në Gjakovë, ku një nënë ka deklaruar në Polici se dyshon që vajza e saj e mitur po keqpërdoret seksualisht. Gjatë intervistimit para hetuesve, 14-vjeçarja e ka pranuar se ka kryer marrëdhënie seksuale me të dyshuarin 17-vjeçar. Tashmë është arrestuar personi i dyshuar, po ashtu i mitur, dhe […]

Të Fundit

Rekord Press është një shërbim lajmesh i pakrahasueshëm, i klasit botëror, me një frymë novatore që na mban përpara rivalëve tanë – dhe një frymë pavarësie që na frymëzon për të sfiduar status quo -në.

Kontakt

Rr. Shpëtim Robaj Nr.225 Kosovë Prishtinë

info@rekordpress.com

Powered by Albert Ramadani Getuar Ramadani | Made by Flutrim Rexha